De Oldenzaalse Stichting Ubuntu is een van de goede doelen die door de Rotary Oldenzaal financieel ondersteund wordt. Zij zet zich in voor kinderen in Oeganda. Allereerst om de zorg te verbeteren, maar ook om toegang tot sport en spel mogelijk te maken. Ook willen ze de kindersterfte bij de bevalling terugdringen. Zij zamelen geld in om een veilige bevallingsmogelijkheid op te zetten. Ze hebben een stichting opgericht zodat ze de donaties 100% zelf kunnen beheren en kunnen garanderen dat het goed besteed wordt. Zij houden je in Oeganda middels vlogs op de hoogte waar ze jouw donatie aan besteden. Meer weten? Ga dan naar http://ubuntu-afrika.nl/.

Rotary Oldenzaal ondersteunt Maarten en Carolien met hun activiteiten. En we helpen ze ook met een mooie actie om tijdens ons Rotary Streetsoccer toernooi speelgoed voor de kinderen in Uganda in te zamelen. Daar vertellen Maarten en Carolien je hieronder meer over.

Met het speelgoed geven ze geluk door van hier naar Uganda. Hoe mooi is dat? Dus wij roepen samen met Maarten en Carolienalle kids op speelgoed mee te nemen als ze naar Streetsoccer gaan!

Ook de kranten hebben aandacht besteed aan deze actie van Stichting Ubuntu en Rotary Oldenzaal, klik HIER om er meer over te lezen.

Alvast heel veel plezier tijdens de Streetsoccer 2019 en vergeet niet je speelgoed mee te nemen!

Spring naar werkbalk