STREETVLOGGERS

img_4898

Vorig jaar hebben Bas, Guus, Jelte, Noortje, Yfke en Pepper het “StreetVlog” team gevormd. Zij hebben dat met veel plezier en groot enthousiasme gedaan. Daarom willen we er dit jaar weer mee doorgaan. Als jij denkt dat je dit kunt en er aan mee wilt werken, mag je ons een mailtje sturen: rotarycluboldenzaal@gmail.com

Streetvloggers

Streetvlog 2

Rotary Jumbo Streetsoccer 2018

Rotary Jumbo Streetsoccer 2018 wordt gehouden van maandag 28 mei tot en met vrijdag 9 juni 2018.

We hopen jullie dan allemaal gezond en wel weer te zien. Tot dan.

Sinds 23 maart staat de inschrijving open. De school coördinatoren zijn  daarover inmiddels ingelicht.

Inschrijving via de link: https://www.formdesk.nl/rotaryoldenzaal/aanmeldingen2018

De inschrijving voor het toernooi verloopt via bovenstaande link. Op een andere wijze inschrijven is niet mogelijk. Bij deze mail is een begeleidend schrijven toegevoegd, waarin wordt uitgelegd hoe het inschrijven via de website werkt. Moeilijk is het niet.

Inschrijven kan tot en met 10 april. Na 10 april is inschrijven niet meer mogelijk.

Het inschrijfformulier kan in principe door iedereen worden ingevuld, bijvoorbeeld de schoolsportcoördinator, leerkracht of ouder. Wij adviseren u echter nadrukkelijk de inschrijvingen door de groepsleerkracht of schoolsportcoördinator te laten verzorgen, waardoor u zelf op school het overzicht houdt wat betreft de inschrijvingen en er geen misverstanden ontstaan.

Bekendmaking wedstrijdprogramma:

Het wedstrijdprogramma wordt uiterlijk vrijdag 27 april op de streetsoccer site geplaatst.