STREETVLOGGERS

img_4898

Vorig jaar hebben Bas, Guus, Jelte, Noortje, Yfke en Pepper het “StreetVlog” team gevormd. Zij hebben dat met veel plezier en groot enthousiasme gedaan. Daarom willen we er dit jaar weer mee doorgaan. Als jij denkt dat je dit kunt en er aan mee wilt werken, mag je ons een mailtje sturen: rotarycluboldenzaal@gmail.com

Streetvloggers

Vrijdag 1 juni 2018

Ook vanmiddag komen er weer onweersbuien overwaaien. Daarom beginnen de wedstrijden past om 18.00 uur

Rotary Jumbo Streetsoccer 2018

Door het afgelasten van de wedstrijden van dinsdag 29 en donderdag 31 mei zijn deze wedstrijden naar verschillende dagen verplaatst. Onderstaand zie de verschuivingen. In het wedstrijdschema tref je de details aan.

Let op! De voorrondes van dinsdag 29 mei zijn verplaatst naar vrijdag 1 juni!

Let op! De voorrondes van donderdag 31 mei zijn verplaatst naar dinsdag 5 juni!

Let op! De kwartfinales van dinsdag 5 juni zijn verplaatst naar donderdag 7 juni!

De wedstrijden van donderdag 31 mei zijn wegens slechte weersomstandigheden allemaal afgelast. We komen later met info over de inhaaldag.

Let op! De wedstrijden van dinsdag 29 mei zijn verplaatst naar vrijdag 1 juni!
Deze zijn al verwerkt in het wedstrijdschema 2018. Daar vindt u de actuele tijden

Maandag 28 mei begint het Rotary Jumbo Streetsoccer. En zoals het er nu uitziet zijn de weersverwachtingen prima. Het kan zelfs erg warm worden. Uiteraard zorgen wij dat er steeds voldoende water is. Maar het kan zeker geen kwaad om zelf ook voldoende water mee te nemen.

En na prachtig warm weer volgt vaak ook regen en onweer. Bij onweer zetten we het toernooi direct stop. Je schuilt dan het veiligst bij Vondersweijde. Volg in elk geval altijd de aanwijzingen van de wedstrijdleiding en de berichtgeving via FB en deze website.

Spring naar werkbalk