Dit jaar hebben we drie goede doelen aan Streetsoccer verbonden. St SKIK is een van deze goede doelen.Stichting Skik in Twente wil mantelzorggezinnen met opgroeiende kinderen een zorgeloze en onvergetelijke vakantie bieden. Hierin staan ontzorging, vakantiebeleving, plezier, gezelligheid en ontspanning centraal. Zo kunnen ook deze gezinnen samen vakantieherinneringen opbouwen en energie opdoen voor de rest van het jaar. De vakanties vinden vooralsnog plaats bij De Zwanenhof in Zenderen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen en voor de ouders, maar natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker niets te doen, want ook dat is vakantie! Waar wenselijk en mogelijk wordt de zorg voor het zieke of beperkte gezinslid overgenomen, zodat iedereen optimaal kan ontspannen en genieten.

Voor St SKIK hebben wij ook een bedrag gereserveerd. En behalve de sponsoren van Streetsoccer hebben wij NSGK, Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind, bereid gevonden onze bijdrage te verdubbelen.

NSGK

NSGK biedt volop gelegenheid om alles voor het gehandicapte kind te regelen. Dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers kan NSGK jaarlijks honderden projecten voor kinderen en jongeren met een handicap mogelijk maken. Bijzondere projecten die hen helpen zo zelfstandig en volwaardig mogelijk te leven. NSGK kent een grote verscheidenheid aan projecten, alle ten behoeve van het gehandicapte kind.

Onze doelstelling sluit prima aan bij die van NSGK. Wij zijn dan ook ontzettend verheugd dat NSGK ons project steunt en daarmee de bijdrage aan St SKIK verdubbeld.