STREETVLOGGERS

img_4898

Dit zijn Bas, Guus, Jelte, Noortje, Yfke en Pepper. Zij vormen samen het “StreetVlog” team dat de komende weken vlogs zal gaan maken tijdens het Streetsoccer toernooi! Aankomende zondag stellen ze zich aan jullie voor, daarna volgt elke dag een vlog over de gebeurtenissen tijdens Streetsoccer 2017!

Streetvloggers

Streetvlog 2

Rotary Jumbo Streetsoccer 2018

En het allerlaatste nieuws van dit toernooi is de aankondiging van het Rotary Jumbo Streetsoccer 2018. Dat wordt gehouden van maandag 28 mei tot en met vrijdag 9 juni 2018.

We hopen jullie dan allemaal gezond en wel weer te zien. Tot dan.

Finale | 19-05-17

We hebben geen ander nieuws dan goed nieuws. Alweer de laatste speeldag van Rotary Jumbo Streetsoccer 2017. De finaledag met de finales voor alle poules.

Tot nu toe is het toernooi probleemloos verlopen en dat houden we vandaag ook zo, zullen we maar afspreken. Wij wensen jullie allemaal een fantastische slotdag van dit toernooi.

Eerste week | 11-05-17

De eerste week Streetsoccer zit er op. We kunnen vaststellen dat deze week goed verlopen is. We hebben machtig veel enthousiast voetballende en niet-voetballende kinderen gezien. En bovendien heeft het weer ons mee gezeten. Een dreigende onweersbui op deze laatste dag moet nog komen.

We hopen volgende week het toernooi op eenzelfde manier te kunnen afronden met op de vrijdag alle finalewedstrijden.

Dreigend onweer | 11-05-17

Volgens Buienradar kunnen we rond 19.00 uur onweer verwachten. Als dat ook daadwerkelijke het geval is, zullen we de wedstrijden onmiddellijk staken. Indien het onweer van korte duur blijkt, kan iedereen schuilen bij Sportcentrum Vondersweijde.

Parkeren | 06-05-17

Tijdens Streetsoccer verzoeken wij u te parkeren op de velden 8 en 9 van Quick ’20. Daarmee voorkomen we onnodige overlast voor de buurtbewoners.

Als u naar Sportcentrum Vondersweijde rijdt kunt u, tegenover het sportcentrum, via de linker parkeerplaats deze velden bereiken.  U de rijdt langs de linker parkeerplaats, naast de Streetsoccer velden, naar achteren. Dan rijdt u vervolgens links de hekken door en parkeert uw auto op een van de aangegeven parkeerplaatsen.

Wij maar vooral de buurtbewoners rekenen op uw medewerking. Bij voorbaat onze dank.

PARKEREN | 22-04-17

Het parkeren tijdens Streetsoccer kan  aan de Hengelosestraat, het linker parkeerterrein bij Vondersweijde en de Primulastraat bij Quick ’20. Vandaar is het slechts 400 m lopen naar Vondersweijde.

Wij verzoeken u overlast voor de bewoners te voorkomen.